Det har faktisk skjedd litt i det siste…! Men det som er mest moro, er at Jon og Hero hadde funn på lørdag!!! Gutta sine det tenker jeg! Jeg er så stolt av dem! smiley Også på første forsøk etter a-godkjenning da gitt! Men i fullt alvor, uten farge av storesøster-stolthet…. 🙂 De gjør en fantastisk jobb! Alle NRH’ere, både to og firbente. Tenk hva deres innsats betyr for folk!!?? Ja, de redder liv. Ingen tvil om det! Mennesker i alle aldre går seg faktisk bort i skog og mark. Men som nå på lørdag. Han som Jon og Hero fant var dessverre død når de fant han. Og da er det to aspekter til… Tenk deg selv hvor grusomt det må være om en av dine nærmeste ikke blir funnet? Etter at noen har vært borte en stund, innfinner du deg kanskje med at de ikke lever – men du vil jo ha de “hjem” og begravet? Ha en grav å gå til. Jeg hadde aldri fått ro i sjela ihvertfall. Hvis noen av mine lå ute et sted. Og poeng nr to- på et eller annet tidspunkt kommer noen til å finne de som ligger i skogen! Og det helt uforberedt å gå på en død kropp i skogen… Enten du er ute for å lufte bikkja, eller om det er en barnehage eller skole på tur- eller bare unger som er ute og leker i skogen……! DET er det godt at noen sparer oss andre for! Og det ligger maaaange timer med trening bak en godkjent redningshund. Det er ikke bare å ta med seg hunden ut i skogen og finne folk. Ikke bare skal du trene hunden, men du bør også være i stand til å takle slike opplevelser som Jon hadde på lørdag. Det står virkelig stor respekt av alle redningshunder og førerene deres! Og flinke lille store Hero da gitt! 🙂 Som fant han, selv om han var død- og ikke oppførte seg som figuranter skal! Han luktet sikkert rart også! Men han gjorde jobben sin han, og det betyr at Jon har gjort en god jobb i forkant! Så husk på det neste gang dere ser en hund med gul trekant, de gjør en kjempe-innsats for deg og meg!

Ellers har Viggo og jeg faktisk begynt på kurs igjen! Hos Trine. Det var også moro! Og vi trenger det, hvs vi skal delta i lydighetscup’en til Lørenskog HK…. Og det tror jeg vi skal. Også så godt å ha god samvittighet for en sliten og lykkelig hund etter to timer med trening.

Nå er det kvelden, jeg har et møte på jobben kl 0730 i morgen!!!!!!!!!!! Jeg er jo ikke kjørbar en gang på den tiden av døgnet! Det blir tøft ja… smiley

Nattinatt!