Tenk på det du!! Det er med andre ord kanskje ikke mer enn 8-10 mandager igjen før vi står og børster snø av bilen!!! smiley Bare for å muntre deg opp litt….

På hundefronten skjer det ikke veldig mye, men samtidig skjer det veldig mye! Fritidshunden skal ha oppvisning på Hundeliv -07, og jeg bruker mesteparten av tiden på å planlegge treninger og program. Skikkelig moro, og skikkelig vanskelig! Hvordan i all verden få 6 vidt forskjellige hunder til å fremføre et samstemt program, og samtidig få vist seg fra sin beste side,….??? Til samme musikk, på ca 3 minuttter!! I tillegg begynner jeg nytt freestylekurs 3.september, og gleder meg veldig!! Men det tar opp litt hjerne-kapasitet! 🙂 Men, litt blir det da igjentil gutta mine! Vi har vært flinke å trent freestyle hver dag i det siste, men jeg må skjerpe meg og ta de med meg ut å trene på nye steder… Så altfor lettvint å gjøre det i stua mens potetene koker! smiley

På jobben er det omtrent som forventet….. Det blir i det minste en utfordring utover høsten! Lurer veldig på hvem som skal erstatte Morten, og kjenner at jeg må ta en runde inni hodet mitt for å klare å gi den som kommer en sjanse. Ikke spesielt rettferdig å starte med et utgangspunkt om at hun / han ikke kan erstatte han vi hadde….smiley Forresten!! I går var det litt juleaften i Kurlandsveien!! :-))) Jeg rydder jo for harde livet, så Nina og Øystein kan flytte inn 1.september- og i går flyttet jeg lekekassa til Viggo!

Snakk om gjensynsglede! Jeg hadde aldri trodd en hund skulle reagere sånn! Han var helt i ekstase, og plukket ut en og en leke og kom å viste frem! Skikkelig artig seanse!smiley

Så nå er hele stuegulvet fullt av bamser, baller, knuter etc etc… Han skal få ha alle tingene ute et par dager før jeg rydder opp!

Nei—- da roper vaskemaskinen igjen!

Slafs og klem, Nina og gutta